En person er pågrepet i Oslo sentrum etter at det ble avfyrt skudd mot en bolig på Bjerke.

Politiet meldte om skyteepisoden klokka 4.27 natt til onsdag. Ingen personer kom til skade under skyteepisoden som skjedde tidligere på natten.

– Vi fikk melding om skyting klokka 2.50 i natt. Funn på åstedet viser at det ble avfyrt ett eller flere skudd mot boligen med et våpen av ukjent kaliber, sier operasjonsleder Tor Jøkling i Oslo politidistrikt til NTB.

Klokka 3.59 ble en mann politiet mener sto bak skytingen, pågrepet i oppgangen til en boligblokk i sentrum. Pågripelsen var udramatisk og skjedde etter vitneforklaringer på stedet der skuddene falt. Mannen skal i morgentimene gjennom en kriminalteknisk undersøkelse.

– Vi har ikke funnet noe våpen, men leter etter det nå, sier Jøkling.

Politiet er tilbakeholdne med å kommentere hvilken relasjon det kan være mellom dem som befant seg i boligen det ble skutt mot, og den pågrepne. Store politiressurser var satt inn i arbeidet etter skytingen, men operasjonslederen ville heller ikke utdype om politiet har grunner for å tro at flere personer er involvert i saken.

En person er pågrepet i Oslo sentrum etter at det ble avfyrt skudd mot en bolig på Bjerke natt til onsdag. Ingen kom til skade under skyteepisoden. – Funn på åstedet viser at det ble avfyrt ett eller flere skudd mot boligen med et våpen av ukjent kaliber, sier operasjonsleder Tor Jøkling…

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.