En mann er innlagt på sykehus med alvorlige skader etter at han ble funnet skadd i en trappeoppgang på Torshov i Oslo tirsdag kveld. En mann er pågrepet.

Meldingen om hendelsen kom like etter klokka 21.30 tirsdag kveld. Politiet ble varslet av AMK, som var tilkalt av personer som hadde funnet den skadde. Politiet tror det er brukt et stikkvåpen.

– Vi fikk kontakt med mannen. Vi tror han har skader som stammer fra et stikkvåpen og er resultat av en kriminell handling, sier operasjonsleder Tor Jøkling i Oslo politidistrikt til NTB tirsdag kveld.

Klokken 1.30 natt til onsdag opplyser operasjonsleder Gjermund Stokkli til NTB at mannen er fortsatt alvorlig skadd, men at han ikke har livstruende skader.

I leiligheten kom politiet i kontakt med en mann som først hadde status som vitne i saken. Mannen er nå pågrepet og mistenkt i saken.

Politiet ønsker ikke å si noe om hva slags stikkvåpen som er blitt brukt.

– Årsaken til det er at vi leter etter en tredje person som vi tror har vært i leiligheten, sier Stokkli.

Funn i leiligheten gjør at politiet tror den er åstedet. Etterforskere fra kriminalvakta var tirsdag kveld på steder for å gjøre undersøkelser. I 1-tiden ble undersøkelsene avsluttet.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.