En mann er sendt til sykehus med alvorlige skader etter at han ble knivstukket gjentatte ganger i en leilighet på Ammerud i Oslo tirsdag kveld.

En mann som politiet mener skal ha stått bak knivstikkingen, ble pågrepet på åstedet i Ammerudhellinga. Han er siktet for grov kroppsskade.

– Han har en del skader etter slag og skal til legevakten før han kjøres til arresten. Vi har også et vitne som har lettere skader, men ikke knivskader, sier operasjonsleder Gjermund Stokkli til VG.

Begge de involverte er i 30-årene. Politiet fikk melding om knivstikkingen klokken 19.

– Da vi kom fram, fant vi en mann som var knivstukket. Han skal være alvorlig, men ikke livstruende skadd, sier operasjonsleder Gjermund Stokkli i Oslo politidistrikt til NTB.

Politiet mener knivstikkingen skjedde i en leilighet i sjette etasje i en av høyblokkene på Ammerud. Den siktede er sendt til legevakten for behandling av skader som følge av slag og spark.

– Det har vært en slåsskamp. Vi har også et vitne som muligens har sett det hele, og som kan være melderen i saken, sier operasjonslederen.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂