En mann er skutt på Kampen i Oslo søndag morgen og er fraktet til sykehus med alvorlige, men ikke livstruende skuddskader i beinet.

– Politiet er på stedet med flere ressurser. En person er skutt og har skader i et bein. Vi er i kontakt med den skadde og noen til i en leilighet. Vi jobber med å finne ut hva som har skjedd. Den skadde kjøres til sykehus, skriver Oslo-politiet på Twitter.

Overfor NTB opplyser politiet at mannen er alvorlig, men ikke livstruende skadd, og på sykehus for behandling. Politiet jobber fortsatt med å lokalisere åstedet og avhøre vitner.

De ble varslet av noen som hadde hørt et smell i området, før de via AMK kom i kontakt med noen som var med mannen som er skutt.

– Vi gjør avhør av vitner og prøver å lokalisere åstedet. Vi er i kontakt med noen personer i leiligheten hvor fornærmede ble funnet og jobber aktivt på stedet for å få oversikt, sier operasjonsleder Kim Vindsland i Oslo-politiet til NTB.

 

Kjøp Roger Scrutons bok «Konservatismen» fra Document Forlag her.

 

Kjøp Oriana Fallacis bok her

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.