EU-parlamentariker Charlie Weimers (SD) har oppnådd stor suksess i kampen mot islamisme og hvordan islamistiske grupper finansieres av skattepenger. 

Weimers sier til Document at han i flere år har forsøkt å ta opp spørsmålet om islams fremgang i den vestlige verden. Det skal ikke finansieres med skattepenger. Nå har arbeidet hans begynt å gjøre en forskjell, og EU vil nå gjennomgå hvordan islamistene finansierer sin virksomhet ved hjelp av sjenerøse bidrag fra skattebetalerne.

Detta är ett steg i rätt riktning. Från förnekelse och ignorans till probleminsikt och uttalad vilja att bekämpa islamism. Mycket har hänt sedan SD lyfte frågan för första gången. Vi ger oss inte förrän skattepengarna till islamister stoppats!

Weimers leder en arbeidsgruppe for religionsfrihet, i The European Conservatives and Reformists Group (ECR Group), som består av konservative og høyreorienterte representanter i EU-parlamentet. I en rapport som gruppen har utarbeidet, uttrykker Weimers i innledningen at man må avslutte støtten til islamistiske grupper for å forsvare europeisk livsstil.

Kjøp Ruud Koopmans’ bok her!


Kjøp Johan Westerholms bok fra Document Forlag!


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.