Politiet etterlyser ei 12 år gammel jente. Hun forsvant forrige torsdag fra Tjensvoll skole, som ligger noen kilometer utenfor Stavanger sentrum.

Ei 12 år gammel jente er er forsvunnet fra Tjensvoll skole. Jenta forsvant torsdag 18. august klokken 09.30 og har etter det ikke gitt livstegn fra seg, skriver Aftenbladet.

Tjensvoll skole ligger like ved Mosvatnet. Foto: GoogleMaps

Politiet ber  om hjelp og tips i saken, ifølge en pressemelding fra Sør-Vest politidistrikt mandag morgen. De har ingen konkrete mistanker om at noe kriminelt har rammet jenta.

– Men vi ønsker å komme i kontakt med vitner som kan ha observert jenta, sier politiadvokat Anne Mette Dale.

Ifølge Dale har politiet allerede mottatt tips om jenta, som er etterlyst fra mandag morgen. Det er uklart hvorfor ikke den forsvunne jenta er etterlyst i løpet av helgen.

Savnede er 155 cm høy og har normal kroppsbygning. Hun har brunt hår med rødlig skjær. Savnede var ved forsvinningstidspunktet iført en litt vid blå dongeribukse med brunt belte, høye svarte Converse-sko, svart topp og lys grå hettegenser.

Politiet ber vitner ta kontakt på telefonnummer 02800.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.