Den jødiske studenten, Danielle Greyman, strøk på et viktig essay ved Leeds University fordi hun ikke ga Israel skylden for Hamas’ forbrytelser mot palestinere.

Den 23 år gamle studenten, som aldri tidligere hadde mislyktes i et essay ved universitetet, ble tvunget til å ta modulen på nytt. Denne besto hun, men hun rakk ikke å ta sin bachelorgrad i tide til å få en plass på et masterkurs ved Glasgow University.

I sitt originale essay refererte Danielle Greyman til Hamas sin bruk av menneskelige skjold, og sa at det ble sett på som «et svik mot det palestinske folket av deres regjering». sensors  notat ved siden av den delen av essayet sa: «Dette ignorerer det faktum at den israelske staten begår voldshandlinger.»

Danielle Greyman ga også åtte eksempler på at antisemittisme blir undervist til barn på UNWRA-skoler i Gaza. Disse inkluderte en lærer som hyller Hitler og andre som feiret knivangrep, kidnapping og løsepengeangrep mot israelere.

Sensor skrev: «Så syv lærere utgjør en bølge av antisemittisme? Dette «beviset» svekkes også av innrømmelsen av at overføringen og aksepten av disse «avskyelige ideene» ikke kan måles.»

Danielle Greyman har gått til sak mot Leeds University.

Jonathan Turner, leder for UK Lawyers for Israel, kommenterte saken i et intervju med The Jewish Cronicle:

«Jødiske studenter er mer sannsynlig å skrive et pro-israelsk essay som er kritisk til palestinske terrorister, mens arabiske og muslimske studenter er mer sannsynlig å skrive et essay som er kritisk til Israel. Hvis studenter blir straffet for å forsvare Israel, kan det utgjøre indirekte diskriminering. At støtte til Israel blir straffet av sensor er svært vanlig.»

Danielle Greyman sa:

«Jeg har studert sosiologi siden ungdomskolen. Det var min lidenskap, jeg ville bli sosiolog. Etter at dette skjedde hadde jeg et fullstendig sammenbrudd. Min drøm kom ikke til å bli oppfylt og det er ingen annen karriere som appellerer til meg. Hva jeg skal gjøre, hvor skal jeg gå? Jeg tror ikke det er et alternativ å gå tilbake til sosiologi.

Jeg kan ikke omskolere meg til et annet fag, jeg har brukt opp studielånet mitt, jeg har i grunnen kastet bort denne tiden i livet mitt. Hvis jeg i ettertid hadde visst det jeg vet nå, ville jeg ikke ha studert sosiologi.

Sosiologi var et felt skapt av jøder, og nå er fiendtligheten mot jøder og jødiske studenter vanvittig. Det er virkelig sprøtt.»

Daily Mail   thejc.com

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

 

Kjøp Prosessen mot Israel fra Document Forlag!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.