Jeg har i dag noe uvanlig brukt hverdagsopplevelser som utgangspunkt for refleksjoner over hvor vi er på vei. Det skjer en likeretting av maktforholdene i hele Vesten: Staten og de store konglomeratene slår seg sammen og de tjener sine egne interesser, ikke folkets.

Det er et gjennomgripende skifte. Et nytt paradigme. Denne makten vil ha all makt. Den mistror folket og er mistenksom. Derfor innfører den kontrollregimer over en lav sko.

Folk må snakke sammen! DNB kan sperre dine konti uten videre hvis det mangler en innsending av legitimasjon. Det er en inngripen i privat eiendomsrett som burde utløst ramaskrik. En vetrinærassistent jeg snakket med fortalte at det samme hadde skjedd henne. Hun satt en dag for å få DNB i tale, for hun visste at hun hadde sendt inn legitimasjon. Hun fikk til svar at de mottok den, men slettet den i mars.

Makten Iiker ikke opposisjon. Den frykter at folk skal gjennomskue det som skjer. Derfor er Documents arbeid maktpåliggende.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Bestill gode bøker fra Document forlag:

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.