Katolsk messe er en merkelig ting. Du går inn og deltar en times tid og kommer ut som et annet menneske. Noe skjer. Men kirken sliter. Demografisk – og teologisk. Fra alteret snakkes det om Ukraina og jeg har ingenting imot det. Men jeg så på NTDTV søndag morgen, kanalen til theepochtimes og de viet massakren på 70 kristne i Nigeria oppmerksomhet.

NTB rapporterer alle som drepes av jihadister i Sahelbeltet. Men ikke kristne. Det er selvsagt en grunn. Kristne skal ikke ha oppmerksomhet, eller sympati. Denne boikotten er blitt verre de senere år. NTB vet hva de gjør. Hvis det norske folk fikk vite at det pågår kristenforfølgelser i verden og at de er verst i muslimske land, ville det kunne påvirke sameksistensen i Norge negativt.

Slik tenkes det hos de med makt og myndighet og det går igjen over hele linjen. Også innen kirken.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Bestill gode bøker fra Document forlag:

Forhåndsbestill «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson i dag!

 

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

Les også

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.