Mayra Flores skrev historie da hun vant en knusende seier i det 34. distrikt i Texas om en plass i Representantenes hus. Flores vant med over syv prosent. Hennes seier bekrefter en forventning om at valget i november blir en rød tornado.

Økonomien er Biden-regimets akilleshæl. At en Republikaner født i Mexico tar et sete fra Demokratene, svir for Nancy Pelosi. Hennes flertall i Representantenes hus har krympet fra fem til fire. Selv har hun problemer på hjemmebane med mannen som kjørte i fylla og ble tatt.

Den Demokratiske representanten Filemon Vela trakk seg i våret og setet ble ledig.

Flores fikk over 50 prosent og dermed blir det heller ikke en ny runde.

Biden vant det 34. distriktet med fem prosent i 2020. Men nå er distriktet delt opp på nytt og Demokratene drar fordel av det.

Distriktet ligger i Rio Grande-dalen som er blitt oversvømmet med illegale migranter. Spansktalende har fått nok av Bidens eksperimenter. Flommen av mennesker destabiliserer samfunnet og lovløsheten øker.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.