Ei kvinne fra Missouri som hevdet at hun fikk en kjønnssykdom da hun hadde frivillig, ubeskyttet sex med sin daværende kjæreste i bilen hans er blitt tilkjent erstatning på 5,2 millioner dollar fra bilforsikringsselskapet til hennes tidligere partner.

I februar 2021 informerte ei kvinne identifisert i rettspapirene som M.O. selskapet Geico om hennes intensjon om å søke erstatning fra dem etter at hun angivelig fikk humant papillomavirus (HPV) fra hennes daværende kjæreste i bilen hans. Mannen hadde forsikring hos Government Employees Insurance Company (Geico), som selger bilforsikring til millioner av kjøretøyer i USA.

Hun hevdet at mannen forårsaket at hun ble smittet med kjønnssykdommen HPV til tross for at han var klar over sin tilstand og risikoen ved ubeskyttet sex. Forsikringsselskapet avviste forlik og sendte saken til voldgift. I mai 2021 fant voldgiftsdommeren at sex som kjæresteparet hadde i mannens bil «direkte forårsaket, eller direkte bidro til å forårsake» HPV-infeksjon hos kvinna. Mannen ble funnet ansvarlig for ikke å ha opplyst om sin sykdomsstatus, og kvinna ble tilkjent 5,2 millioner dollar i erstatning som skal betales av forsikringsselskapet Geico.

Den delstatlige lagmannsretten bekreftet tirsdag utbetalingen på flere millioner dollar mot Geico som ble inngått gjennom voldgift etter at selskapet hevdet at feil ble gjort i Jackson County Circuit Court. Dette rapporterer avisen Kansas City Star. Geico har bestemt seg for å bestride avgjørelsen i en føderal domstol. De hevder at kravet ikke er dekket av polisen.

I skrivende stund utgjør 5,2 millioner amerikanske dollar drøyt 50 millioner norske kroner.

Skaff antistoffer mot woke: Kjøp Roger Scrutons bok her!

Kjøp «Et vaklende Europa» av Carl Schiøtz Wibye her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.