Russland hevder å ha gjennomført en vellykket testoppskyting av den ballistiske raketten Sarmat. Raketten kan bære atomstridshoder.

– Jeg gratulerer dere med den vellykkede oppskytingen av den interkontinentale ballistiske raketten Sarmat, sa Russlands president Vladimir Putin i en TV-sendt kommentar til den russiske hæren etter oppskytingen. (NTB-AFP)

– Dette virkelig unike våpenet vil styrke kamppotensialet til våre væpnede styrker, sørge for at Russland blir godt sikret mot eksterne trusler og sørge for at de som med aggressiv retorikk prøver å true landet vårt, tenker seg om to ganger.

Kjøp «Sammenstøt mellom sivilisasjoner?» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.