Canada har inspirert nordmenn og nå kommer en avlegger som trommer sammen til møte foran Stortinget 19. februar. Akkurat som deres canadiske forløper legger den norske vekt på at den ikke vil tilhøre noen politisk fløy. De er for frihet. Det er utvilsomt koronaregimet som har inspirert, sammen med strømkrise og det som ser ut til å bli dyrtid for mange. Prisene på kunstgjødsel har gått opp 50 prosent. Kombinasjonen av økt drivstoff, strøm og nedlukninger er voldsom. I tillegg kommer vaksinepress. Folkehelsa har tillatt vaksinering av barn, noe flere kjente vaksineforskere advarer mot.
PROGRAM – MARKERING FOR FRIHET 17-20 💚
(oppdateres fortløpende!) :
12.00: Vi møtes som oppgitt ved Stortinget kl. 12.00 og delegerer videre derfra til de store medie-husene.
17.00-20.00: Deretter blir det markering for frihet med Convoy som gjennomgående tema fra og med klokken 17.00 – 20.00 foran Stortinget i regi av Foreningen Frie menneske (Markeringer for frihet).
På programmet til markeringen blir det slagkraftige appeller fra et bredt spekter mennesker med ulike personlig og faglig bakgrunn – og inspirerende musikk/kulturelle innslag, og vi avslutter med brakende fakkeltog gjennom Karl Johans gate! 🔥
Disse er bekreftet:
APPELLER:
* Simon Friis Larsen, KrF-politiker
* Geir Ugland Jacobsen, Demokratene
* Line Karlsen, styremedlem Norsk Hjelpefond og sakssøker gruppesøksmål «Stopp vaksinering av barn og unge»
* Maurith Julie Fagerland, FrP-politiker, NAV-ansatt og utdannet sosionom med mastergrad i psykisk helsearbeid
* Ingelinn Lossius-Skeie, tidligere vara til Stortinget, utdannet sykepleier og lærer, har studert litt internasjonal politikk og juss og sittet i bystyret- og formannskap i Lillesand
KULTURELLE INNSLAG:
* Grace Eboué
* Lisa Charléne Hasselberg – BakvendtNorge
* DJ: Tveitrance
Vi avventer svar fra en rekke inviterte bidragsytere nå, og listen med bekreftede innslag vil bli oppdatert fortløpende!
I mellomtiden tar vi gjerne i mot forslag til flere appellanter dere gjerne hører mer fra, og til spennende bidragsytere til kulturelle innslag som kan toppe denne dagen!
Vi lover godt oppmøte og god stemning! Ta med norske flagg, 17.-mai-sløyfe, trommer, skilt, plakater og masse energi!
Vi holder også selvfølgelig dialog med politiet, og gjør alt vi kan for at alle som kommer – publikum og bidragsytere – skal føle seg trygge under hele markeringen.
Takk til alle som støtter saken og møter opp.
Og hjertelig velkommen fra hele landet!
Vi sees lørdag 19. februar! 🔥
Hilsen
Ann Helen Gjermundsen
Foreningen Frie menneske

Kjøp Oriana Fallacis bok her

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.