Danmark og Europa står foran et veiskille. Utskiftningen av befolkningen som følge av masseinnvandring fortsetter. Identitetspolitikken skyller inn over kontinentet, som en flodbølge fra USA.

Dette skriver de unge danske patriotene i Generation Identitær Danmark på sin hjemmeside. Men GI vil også ta et oppgjør med forbrukersamfunnet. De vil at unge mennesker skal være stolte av sin arv, kultur og historie.

For vi har et valg, mener GI.

Vi kan vælge at gå en anden vej og gøre krav på, hvad der retmæssigt er vores. Vi har kun et hjemland og en civilisation, hvis nogen aktivt kæmper for dem. Uret tikker.

At Danmark og Europa altid vil eksistere, er ikke noget, vi kan tage for givet. Det er ikke en selvfølge, at vi altid vil have et hjemland. Det er noget, som vi må kæmpe for.

Ønsker vi at give dette land og denne civilisation trygt videre til vores børn og børnebørn, er vi nødt til at forsvare vores territorier og vende den demografiske katastrofekurs, som truer os på vores eksistens.

Les også: Å være kritisk til islamister likestilles med rasisme av dansk avis

Samfunnet er alvorlig sykt

Mens politikerne hylder diversitet og tolerance, møder unge europæere importeret vold og had i skolegården og på vores gader og stræder. Interesseorganisationer propaganderer for kønsskifte til børn, og vores statsstøttede medier promoverer og glorificerer det.

GI Danmark fremfører budskapet i en kort film du kan se nedenfor.

Kjøp «Den ulykkelige identiteten» av Alain Finkielkraut fra Document Forlag her.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.