Politiet etterlyser en mann etter at en kvinne i 40-årene har anmeldt en voldtekt på Sølyst i Stavanger torsdag formiddag.

Voldtekten fant ifølge kvinnen sted like før klokka 11.30 på Sølyst nedenfor Bybrua i Stavanger, opplyser Sørvest politidistrikt.

– Politiet etterlyser i den forbindelse en mørkhudet mann som er rundt 170–180 centimeter høy, med kort hår, mørk jakke og mørk buske, og ankelboots i lyst skinn. Tips til politiet kan meldes på 02800, sier operasjonsleder Jøran Solheim i Sørvest politidistrikt.

Politiet er i gang med teknisk og taktisk etterforskning på åstedet i nærheten av Bybrua, nær avkjørselen til Sølyst. Politiet har sperret av et større område på hver side av Engøybrua, brua som krysser Engøysundet mellom Sølyst og Engøy, skriver Stavanger Aftenblad.

Kvinnen er tatt hånd om, og politiet vil foreløpig ikke gi ytterligere detaljer om hendelsen.

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.