Politimannen som ble skadet da Rustam Louis Foss gikk amok med kniv ved Bislett 9. november, er nå utskrevet fra sykehus. Nå får vi høre at han fikk «omfattende skader» og ennå ikke er ferdig med behandlingen. Det sier politiet til NRK.

Mannen ble ifølge rikskringkasteren innlagt med omfattende skader etter hendelsen og er fortsatt under behandling av helsevesenet.

Det er første gang det kommer frem at skadene var så alvorlige. Offentligheten har ikke fått noen detaljert fremstilling av hendelsesforløpet. Mediene har vært talerør for venner og bekjente av Rustam Louis Foss som mente at politiet ikke burde skutt ham. Men skadene på politimannen kan forklare hvorfor Foss ble skutt. Så det er en vesentlig opplysning.

 

 

Kjøp Kents bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.