Svensk politi har travle helger. Her fra en tidligere utrykning.  Foto: Jeppe Gustafsson/TT Nyhetsbyrån/NTB

I Alby i Stockholm har en mann lørdag kveld falt flere etasjer ned fra en balkong. Flere andre skal ha løpt fra stedet. Politiet etterforsker saken som drapsforsøk.

Ifølge Aftonbladet har en mann i trettiårene falt flere etasjer fra en balkong, mens andre er sett løpende fra stedet. Politiet tror det kan dreie seg om et drapsforsøk.

Hendelsen fant sted i Alby, i Stockholms-området. Alby regnes som et av Sveriges mange «utsatte» og svært utrygge områder, med høy innvandrertetthet, utenforskap og mye kriminalitet.

På slike steder må selv ambulanser ofte ha politieskorte for å ferdes uten å være i livsfare.

Flere personer skal ifølge Aftonbladet ha sprunget fra stedet etter fallet. Mannen er ført til sykehus, og det er uvisst hvor hardt han er skadet.

Aftonbladet skriver at årsaken til fallet er uavklart, men at politiet har innledet en etterforskning om drapsforsøk, alternativt grov mishandling.

I nuläget är platsen avspärrad och polisen knackar dörr för att förhöra vittnen. Ingen har gripits, skriver Aftonbladet.

Les også:

Svenske P4 ville lage et glansbilde av innvandrergetto, ble bombetruet av maskerte menn

Julegavetips! Bestill den nye utgivelsen fra Document Forlag:

Skaff antistoffer mot woke: Kjøp Roger Scrutons bok her!


Kjøp også denne, og gi den i gave til jul:
Kjøp Kents bok her!

Bestill høstens store boknyhet:
Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

Vi trenger DIN støtte! Gi et bidrag til Document i dag:

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.