Mannen som lørdag ble fremstilt for varetektsfengsling etter knivstikkingen i Trondheim 23. oktober, er løslatt. Han nekter for å ha noe med hendelsen å gjøre.

– Resultatet av rettsmøte er at min klient nå er løslatt. Kjennelsen ble ikke anket av påtalemyndigheten, noe som vil si at han ikke er pågrepet lenger, sier mannens advokat Erik Vatne til NTB lørdag ettermiddag.

Videre sier han at han ikke ønsker å kommentere det som kom fram i rettsmøtet.

– Min klient nekter for å ha noe med hendelsen å gjøre, sier Vatne.

Det var lørdag kveld 23. oktober at store politistyrker rykket ut etter melding om knivstikking i bydelen Møllenberg i Trondheim. En mann i 20-årene ble alvorlig skadd, og han ble funnet blødende på gata av forbipasserende.

Politiet mener knivstikkingen har sammenheng med et internt narkotikaoppgjør. I forbindelse med etterforskningen er det gjort et større narkotikabeslag i en leilighet på Møllenberg.

To litauere i 20- og 30-årene ble dagen etter voldsepisoden siktet for grov kroppsskade. De er internasjonalt etterlyst, men er ennå ikke pågrepet. De er også siktet for narkotikaovertredelse.

 

Kjøp Kents bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.