To personer er kjørt til sykehus etter knivstikking i Trondheim, melder NRK. En person er pågrepet og mistenkt. En annen gjerningsperson er på frifot.

Politiet rykte ut med alt tilgjengeleg mannskap etter at to personar er knivstukne i Ila og på Møllenberg i Trondheim laurdag kveld.

– Per no ser det ut til å vere to separate hendingar, seier operasjonsleiar Roger Mogstad til NRK.

Krimteknikere var på plass på åstedet litt før 23.30 i kveld. Området i bydelen Møllenberg er sperret av av væpnet politi.

Den første knivstikkingen ble meldt fra Møllenberg klokken 21.10. En mann er sendt til St. Olavs hospital. Politiet bevæpnet seg etter knivstikkingen og i 21.30-tiden meldte politiet at de jobber aktivt på stedet med å samle vitner og med søk i nærområdet.

– Vi fikk en melding om en knivstikking og har funnet en skadd person som er sendt til St. Olavs hospital, forteller operasjonsleder Roger Mogstad i Trøndelag politidistrikt til NTB i 21.50-tiden.

– Vi jobber med fullt trøkk på åstedet med søk og å samle vitner til avhør, forteller han. (NTB)

En time senere kom melding om en ny knivstikking, denne gangen på Ila. Der klarte politiet å lokalisere en mulig gjerningsmann, som nå er pågrepet.

Foreløpig er den pågrepne mannen ikke mistenkt for den andre knivstikkingen.

Politiet: Jagar gjerningsmann etter knivstikking i Trondheim

Kjøp «Den ulykkelige identiteten» av Alain Finkielkraut fra Document Forlag her.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.