På store arrangementer i USA er det blitt en trend at tusenvis av tilskuere roper «F… Joe Biden» i kor. Nå sprer fenomenet seg til Europa.

Bidens popularitet synker som en stein. Frustrasjonen er stor etter åpne grenser, fadesen i Afghanistan og økende inflasjon, for å nevne noe. Tilskuere på store idrettsarrangementer i USA har i en periode vist sin misnøye ved å rope ut skjellsord mot presidenten.

Les også: Ny trend i USA: President Joe Biden skjelles ut av publikum på idrettsarrangementer

Nå har trenden spredt seg til Roma, skriver Breitbart.

During an anti-coronavirus mandate protest in Italy, protesters reportedly shouted “fuck Joe Biden” as they passed the American Embassy in Rome Saturday:

Selv ikke Facebook klarer å sensurere det tusenvis av mennesker roper ut i ren frustrasjon. Foreløpig ligger klippene tilgjengelig på Twitter.

Kan dette bli et internasjonalt fenomen? Europa har en historie når det gjelder å importere trender fra USA, slik som Black Lives Matter og kritisk raseteori.

Kan utskjelling av president Biden bli det neste fenomenet fra USA som spres til Europa?

Kjøp «Politisk kitsch» av Alexander Grau her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.