Også Hamar-politiet har nok å gjøre i disse tider. Foto: Google.  

En mann i 20-årene er kjørt til sykehus etter å ha blitt stukket med kniv i parkeringskjelleren under et kjøpesenter i Hamar. Gjerningsmannen er pågrepet.

– Klokka 19.05 fikk vi melding fra et vekterselskap om at de hadde observert en knivstikking. En vekter fulgte etter gjerningsmannen, og vår patrulje foretok en udramatisk pågripelse sammen med vekteren, sier operasjonsleder Atle Bernhoft i Innlandet politidistrikt til NTB.

Gjerningsmannen er en mann i 50-årene.

Fornærmede, en mann i 20-årene, skal være stukket med kniv i magen, men såret skal ikke være dypt. Han ble behandlet på stedet av ambulanse og siden kjørt til akuttmottak på Hamar sykehus. Han skal også være påført skader fra slag og spark, skriver politiet i Innlandet.

Hendelsen skjedde i parkeringskjelleren under kjøpesenteret CC Stadion, som ligger sentralt i Hamar.

Hamar er ellers en by som ikke har figurert svært ofte i mediene i samband med denne typen kriminalitet og voldshendelser.

Noen eksempler fra den senere tid finnes imidlertid, som en sak fra Hamar Arbeiderblad  (abonnement) der tre menn ble arrestert etter ran på byens nye utelivsområde Mjøsfronten en lørdag i sommer.

I en annen, også ganske ny sak fra nærliggende Brumunddal, handlet det om «yngre menn fra Oslo-området » som hadde kommet til distriktet og prøvd å utføre et ran.

Som så ofte i slike saker for tiden, er det det sparsomt med detaljer knyttet til gjerningspersonene.

Mer om rans- og voldsbølgen i landet:

Ni personer mistenkt for ran i Oslo

Høst er lesetid: Bestill årets boknyhet, full av sjokkerende avsløringer:

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!


Bestill også:
Lær alt om klimasaken og hysteriet rundt den. Kjøp Kents bok her!

Kjøp Asle Tojes siste bok her!

Bli medlem, og få tilgang til alt vårt stoff straks det publiseres:


Vi trenger DIN støtte! Gi et bidrag til Document i dag:

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.