Carmen de Giorgi. Foto: Facebook.

En marokkansk mann drepte natt til tirsdag en italiensk kvinne i en bar i Torino. Drapet skjedde etter at hun skal ha avvist marokkanerens tilnærmelser, skriver Corriere della Sera. Også to venninner av drapsofferet ble skadet.

Medhi Hounafi (34), som har regulær oppholdstillatelse i Italia, hadde truffet Carmen de Giorgi (44) i baren, og de to satt ved samme bord. Carmen skal ha reagert kjølig på Hounafis tilnærmelser, og dette skal ha utløst et voldsomt sinne hos 34-åringen.

Mens han knivstakk den 44 år gamle kvinnen, brølte han «Allah beskytter meg!» opplyser innehaveren av baren, som er videointervjuet av den italienske avisen. Hennes egen niese var en av de to kvinnene som ble såret i angrepet. Carmen var liten og kunne ikke sette seg til motverge, sier hun.

En venninne som minnes Carmen på Facebook, skriver at ingen fortjener en slik skjebne, og at hun er lei seg både på Carmens og hennes datters vegne. Smilet ditt og de vennlige øynene dine vil alltid forbli i mitt hjerte, legger hun til.

 

Kjøp «Sammenstøt mellom sivilisasjoner?» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.