Det er ytre venstre som har fremgang på målingene, en fremgang så kraftig at en Støre-regjering kan måtte støtte seg på både SV og Rødt eller MDG. Ytre venstres fremgang kommenteres nesten ikke av Journalistisk Venstreparti. De vil jo ikke skremme velgerne.

Men Une Bastholm, Audun Lysbakken og Bjørnar Moxnes klarer ikke skjule at de verker etter å slå kloa i folks penger og deres friheter.

Pandemien og koronatiltak har gitt ytre venstre blod på tann: Påbud, regler og straffetiltak vekker de autoritære instinktene i dem og de har masse historie å dra på som de ikke har tatt et oppgjør med. Hvis Sylvi skulle forsnakket ssg og sagt noe på linje med det Moznes sa da det var snakk om folk som tok fly fra Oslo til Kragerø for å unnslippe bilkø, ville journalsitene gått amok. Dvs Sylvi har aldri sagt noe med linje med Moxnes som sa at denslags ville de forby. Fredrik Solvang reagerer ikke på en slik uttalelse. NRK liker sosialisme, så lenge NRK har dobbelt så mye som Danmarks Radio. Seks milliarder mot tre.

Sylvi har aldri sagt noe slikt som Moxnes. Hun badet en gang i Middelhavet med redningsdrakt. Det ble utlagt som forakt for migranter.

Når vi ser nærmere etter er det venstresiden som har grums. Det er lite av det på høyresiden. De er under konstant overvåking og det er ganske stor selvdisiplin.

Men på ytre venstre er det fritt fram. Der kan man si nesten hva som helst, uten at det får konsekvenser.

Vedum kjenner nå lusa på gangen, men burde ta mye sterkere i og forlate alliansen med de rødgrønne. Ellers forspiller han en historisk sjanse.

Videoen er klar så fort den er ferdig prosessert på Rumble. Følg oss der!

Følg oss også på PodBean, iTunes, og alle steder podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Lag dere gjerne en Odysee konto via denne linken – det gir oss Odysee poeng, noe vi trenger for å kjøre live sendinger fra Odysee: https://odysee.com/$/invite/@Document:4

Vi satser på denne platformen så snart vi har fått lastet opp arkivet av gamle videoer.

Følg oss på Odysee her: https://odysee.com/@Document:4?r=Cyzqs4wKDHCk61opoaH8iS3PhPHLDLtP

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.