Dagbladet ber på lederplass om at norske myndigheter henter IS-kvinnene «hjem» som har norske pass. Til det repliserer Jon Helgheim: De er hjemme. I kalifatet. Det var dit de ville.

Samtidig kommer nyheten om at tegneren Kurt Westergaard ble begravet på ukjent sted av frykt for vandalisering av graven. Frykten for islam forfølger oss nå etter døden. Dette må være første gang noen i Vesten må frykte islam etter sin død. Det er utrolig at den danske stat ikke grep inn.

Det er ti år siden Osama bin Laden ble drept. Han ble sluppet i havet fra et amerikansk krigsskip, ingen vet hvor. Men posthumt har bin Laden fått en slags seier når amerikanerne gir opp etter tyve års krig. For islam er det en triumf.

Når man i debatten i Norge klager over «krigsretorikk», lurer vi på hvilken planet de befinner seg på.

I Sverige brant en kirke i natt. Trolig påsatt. Men det norske establishment vil ikke snakke om hva som foregår.

Er det ikke en forutsetning for å være beredt?

Steve Bannon intervjuer en kinesisk forsker og en journalist om Kinas organ-høsting, som de har gjort til en stor industri. De tar organene fra levende mennesker. Historien kommer tilbake.

For de som ønsker å se mer av episoden med Steve Bannon’s War Room er den her:

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.