Document skrev tidligere i dag om de to kvinnene som ble angrepet på Valby Station i Danmark. Den 29 år gamle kvinnen ble dyttet ned i skinnene av en 34 år gammel mann.

Her begyndte manden ifølge Kenneth Jensen at chikanere to kvinder på perronen, inden han overfaldt dem begge med flere slag.

Han er meget udadreagerende og råber og skriger, mens der står to personer i nærheden. Den ene bliver slået først, inden han også slår den anden, hvorefter han også skubber hende ned på skinnerne, mens der er et S-tog på vej ind på perronen.

Les også: Dansk kvinne dyttet ned i skinnene foran tog

Toget måtte nødbremse for å ikke kjøre over den 29 år gamle kvinnen. Ut fra de opplysninger som nå kommer frem, virker det som at det ikke var noen relasjon mellom de to kvinnene.

Ifølge et vidne, der stod på perronen, da det skete, havde det ‘nærmest lignet et kast’ mere end et skub. Vidnet forklarede til politiet, at det så ud, som om kvinden nærmest fløj vandret ud på skinnerne og ramte med hovedet først.

Nå skriver Ekstrabladet at gjerningsmannen som er pågrepet kom til Danmark fra Jordan for et år siden. Han kom for å familiegjenforenes med sin kone. Men etter kort tid ble han kastet ut av kona.

Siden har han sovet hos venner og bekendte, og han har ikke nogen indkomst.

Han er ikke tidligere straffet, men han har to sigtelser fra henholdsvis 7. og 11. juli i år for vold og forsøg på vold.

Jordaneren er altså involvert i tre voldshendelser på noen få dager. Han er nå varetektsfengslet i tre uker.

Sigtelserne lyder på legemsangreb af særlig rå, farlig eller brutal karakter, simpel vold og for at have forvoldt nærliggende fare for andres liv og legeme.

Ekstrabladet

Kjøp «Et vaklende Europa» av Carl Schiøtz Wibye her!