Tog måtte nødbremse for å unngå å kjøre over en kvinne på Valby Station i Danmark. Den 29 år gamle kvinnen ble dyttet ned i skinnene av en 34 år gammel mann.

Ifølge etterforskningsleder Kenneth Jensen fra Københavns politi inntraff episoden rundt 22.30 mandag kveld. En mann gikk til voldelig angrep på kvinnen og hennes venninne på 19 år.

Her begyndte manden ifølge Kenneth Jensen at chikanere to kvinder på perronen, inden han overfaldt dem begge med flere slag.

Han er meget udadreagerende og råber og skriger, mens der står to personer i nærheden. Den ene bliver slået først, inden han også slår den anden, hvorefter han også skubber hende ned på skinnerne, mens der er et S-tog på vej ind på perronen.

– Det er på vej til at stoppe, men er faktisk nødt til at lave en katastrofeopbremsning for ikke at ramme personen på skinnerne, sier etterforkningslederen.

Den 29 år gamle kvinnen mistet bevisstheten da hun falt ned på skinnene. Det var den 19 år gamle kvinnen som ble angrepet først. Begge ble fraktet til legevakten for sjekk, og 29-åringen ble lagt inn for behandling.

Den 34 år gamle gjerningsmannen er pågrepet. Politiet har ikke noen teori om motivet for handlingen.

– Gerningsmanden virkede meget uligevægtig, hvis man kan kalde det. Men ellers har vi ingen idé om motiv, og han er heller ikke umiddelbart egnet til at blive afhørt.

Mannen er avhørt av politiet. Han er siktet for særdeles grov vold, som har medført livsfare for offeret.

Berlingske

Kjøp «Et vaklende Europa» av Carl Schiøtz Wibye her!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂