To mennesker ble skadet da en mann angrep sakesløse fotgjengere med kniv i Erfurt mandag morgen. To personer ble brakt til sykehus, men angriperen lyktes å unnslippe.

To personer på 48 og 68 år ble skadd i knivangrepet som fant sted i delstaten Thüringen i Tyskland ,rundt klokken 6 mandag morgen. Sykehuskilder opplyser til lokalavisen Thüringer Allgemeine at ofrene ikke er livstruende skadet.

Ifølge Zeit Online har politiet opplyst at gjerningsmannen er mellom 20 og 30 år gammel, med blondt til rødlig krøllete hår og et arret ansikt.

Fredag knivstakk og drepte Abdirahman J. (24), en somalisk jihadist, tre kvinner i Würzburg og skadet flere andre mens han ropte «Allahu akbar». Han søkte forgjeves om asyl i Tyskland i 2015, men fikk siden sekundær beskyttelse i landet, opplyser Würzburgs politimester Gerhard Kallert. Mandagens knivangrep fant sted tre timer unna.

Würzburg-terroristen fikk ikke asyl i Tyskland, men bakgrunnen hans skal man helst ikke snakke om

Kjøp «Et vaklende Europa» av Carl Schiøtz Wibye her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.