Den britiske gitaristen fra folkerockbandet Mumford & Sons, Winston Marshall, er blitt nok et offer for «cancel culture». I mars i år la Marshall ut en tweet hvor han skrøt av den konservative amerikanske journalisten Andy Ngos bok Unmasked: Inside Antifa’s Radical Plan to Destroy Democracy. Han skrev at boken var viktig og at Andy Ngo er en modig mann.

“Congratulations . . . Finally had the time to read your important book. You’re a brave man”

Andy Ngo er blant de få journalistene som har grundig kjennskap til Antifa i USA. Han har selv mange ganger vært under angrep fra ekstremvenstre. Ikke minst har reportasjene hans fra Portland vært viktige å følge for de som vil vite hva som egentlig skjer i USA. Ngo filmer mange av Antifa-opptøyene i Amerika. Du kan følge ham på Twitter her.

Bildet av Ngo er fra 2019 da han ble angrepet av Antifa som kjente ham igjen på gaten. Han har blitt skadet så alvorlig at han ble innlagt på sykehus med hodeskader. Ngo anklages av Antifa for å være en «hvit supremasist», selv om han er homofil og av asiatisk opprinnelse. 

Andy Ngo skrev at mobben ropte taktfast: «No hate, no fear» før de slo ham helseløs:

On 29 June, 2019, I was violently attacked by an antifa mob in downtown Portland, Ore. After the crowd chanted, «No hate, no fear,» they beat me so badly that I was hospitalized with a brain bleed. They also stole my camera equipment. This slow-motion video is a composite of the available footage that captures the second half of the beating. There has not been a single arrest by the Portland Police to date. Help me seek justice by joining my legal fund: https://publiuslex.com/pf/justice-for…

Douglas Murray reiste rundt i Portland sammen med Andy Ngo og rapporterte at det var grafitti hvor det sto «drep Andy Ngo».

På Twitter har Andy Ngo lagt ut en collage av bilder av straffedømte Antifamedlemmer. Ikke akkurat noe stort mangfold å spore her:

Boken Unmasked: Inside Antifa’s Radical Plan to Destroy Democracy ble en bestselger. Også populær på Kindle. Antifa forsøkte å hindre at boken ble utgitt og deretter at den ble solgt ved å gå til angrep på bokhandlere.

Bokanmelderen i Los Angeles Times, Alexander Nazaryan, hadde allerede en klar mening om Andy Ngo. Han er på Antifas side. Nazaryan er også en korrespondent for Det hvite hus på vegne av Yahoo News og er forfatter av boken: “The Best People: Trump’s Cabinet and the Siege on Washington”. Boken er et eneste langt angrep på Trump og får naturligvis strålende anmeldelse i The Guardian.

 

 

Winston Marshall fra Mumford & Sons ble umiddelbart stemplet som fascist av venstresiden etter at han skrev sin støtte-tweet til Andy Ngo. Det hjalp ikke at Marshall selv kommer fra en familie hvorav tretten familiemedlemmer ble myrdet under Holocaust. Venstresiden bryr seg ikke om jøder.

I en egen artikkel skriver Winston Marshall om hvorfor han føler seg forpliktet til å forlate det verdenskjente bandet som han elsker å spille i. Marshall er for ytringsfriheten, men det passet ikke for et folkerockband:

‘as long as I am a member of the band, speaking my mind on the evils of political extremism could bring them trouble’.

Bandet svarte med en hilsen på Twitter, hvor det ikke ble lagt ut mulighet for kommentarer:

The Times    The Guardian    Daily Mail   Douglas Murray om Andy Ngo    GB News   Sky News Australia

Lær alt om klimasaken og hysteriet rundt den. Kjøp Kents bok her!

Kjøp Asle Tojes siste bok her!

Kjøp Peder Jensens bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂