Varje förälders mardröm är att något av barnen ska drabbas av mångkulturens fasor. I vår familj har det nu hänt, på värsta tänkbara sätt. Min 42-åriga dotter, som är fyrabarnsmamma, överfölls och utsattes för misshandel och grov våldtäkt utomhus.

Polisen kunde snabbt hitta dna-spår i form av blod och sperma. Min dotter hade också hans dna under naglarna, vilket hon fått i en desperat kamp för att få bort monstret.

Förövaren identifierades. Han är kurd, och har alltså fostrats till “man” i antingen Irak, Syrien eller Turkiet.

Om man fått uppehållstillstånd i Sverige av så kallade “humanitära skäl” vill jag understryka att ingen i den hanteringen tagit minsta hänsyn till den utvalde svindlarens offers humanitära skäl att få leva ett normalt liv i sitt eget land.

I mångkulturens extremexempel, Sverige, finns det en uppfattning att män som min dotters förövare ska leva på svenskars skattemedel. De ska ha bostad och rätt till uppehälle. Det är en grov ironi att dessa snyltare också tar sig rätten att “plocka svenska flickor” som om de vore frukter på ett träd. Men vi glömmer aldrig att det är levande människor av kött och blod som får hela sin tillvaro slagen i spillror.

Polisen säger sig spana efter förövaren “med högsta prioritet” men de har förstås inte gripit honom än. Måtte de inte glömma bort att ett kurdiskt monster vandrar kring i Skåne! Är det inte det minsta man som offer och som anhörig till offret kan begära? Under tiden han är fri kommer han med stor sannolikhet att skada fler kvinnor.

Min dotter är skadad, både fysisk och psykiskt. Hon har tre tonårsdöttrar som nu ska leva med insikten att deras mamma våldtagits. Hur det ska forma deras egen kärlek och syn på kommande partners vågar jag inte ens tänka på.

Enligt den senast publicerade rapporten om våldtäkter i Sverige, gjord av en forskargrupp vid Lunds universitet och publicerad i februari, är 60% av förövarna antingen första eller andra generationens invandrare. Vanligaste bakgrunden är Mellanöstern/Nordafrika med 34,5%. Rapporten täcker dömda våldtäktsmän mellan 2000 och 2015. Samtidigt rapporterade Brottsförebyggande rådet, BRÅ, att 8.820 våldtäkter rapporterades under 2019, det är en ökning med 44% sedan 2010.

När jag ser de dagliga nyhetsnotiserna om våldtäkter eller gruppvåldtäkter ser jag nu framför mig det monster som våldtog min dotter. Om han grips kommer det att bli häktningsförhandling. Då ska jag med största självklarhet hänga ut honom med namn och allt.

Bakom majoritet av allt fler våldtekter – invandrara

Thomas Nydahl er forfatter og en aktiv skribent. Artikkelen ble først publisert på Snaphanen, og gjengis her etter avtale.

Kjøp Thomas Knarviks bøker her! In His Name har ikke tidligere vært i salg i Norge. Vi har et lite og eksklusivt restopplag. Benytt sjansen!

Les også

-
-
-
-
-
-
-