Tay Anderson, medlem av skolestyret for den offentlige skolen i Denver og frenetisk BLM-aktivist, er mistenkt for seksuelle overgrep mot 62 barn. Anderson skal målrettet ha forgrepet seg på enslige mindreårige og barn av illegale innvandrere.

Anklagene mot Anderson ble kjent da Mary-Katherine Brooks Fleming, forelder til tre elever, ga et sterkt offentlig vitnesbyrd til støtte for et lovforslag som vil gjøre det lettere for ofrene å saksøke institusjoner som ansetter seksuelle overgripere, og i den forbindelse sa at «et seksuelt rovdyr» går etter skolebarn.

Anderson, som har vært under etterforskning for en påstand om seksuelt overgrep siden begynnelsen av april, nekter for påstandene.

Andersons advokat Christopher Decker sier i en uttalelse til The Denver Post at påstandene er falske.

«Nothing is worse or more unacceptable than the harm caused by sexual assault upon our children, or the related harm caused by not believing those who have been victimized in this way. This is also why false assertions of these horrible crimes act to cheapen and diminish its importance. It is because of these two truths that responsible people and organizations must carefully investigate such inflammatory claims completely, and with an open and fair process.»

Det er nå rapportert om 62 mistenkte ofre, melder The Post Millennial. Ofrene sies å være innvandrerbarn av ulovlige innvandrere og de yngste ofrene skal være så unge som 14 år gamle, melder Law Officer. Overgrepene skal variere i grad fra brutale voldtekter til seksuell trakassering.

Anderson har hatt en ledende rolle i Denver School Board og har blitt hyllet i media som delstaten Colorados yngste svarte folkevalgte.

Som frenetisk BLM-aktivist har Anderson tidligere gjort det klart at han har til hensikt å bruke sin posisjon for å sikre at ideene til den venstreekstreme bevegelsen gjennomsyrer skolesystemet i Denver.

Under det første styremøtet nektet han reise seg da den amerikanske troseden ble lest opp, med henvisning til at Donald Trump satte illegale innvandrerbarn «i bur».

Tay Anderson har tidligere sittet i delstatsforsamlingen i Colorado  og hatt en lokal lederrolle innen Det demokratiske partiet.

Anderson annonserte søndag at han trekker seg fra plassen i skolestyret inntil etterforskningen er ferdig, og hevder han har blitt utsatt for uberettigede falske beskyldninger.

«I look forward to returning in the coming months to continue the fight for Denver students», skrev Anderson.

Politiet i Denver har vært i dialog med Brooks Fleming vedrørende hennes påstander, men har ikke snakket med noen av barna. Politiets talsperson Jay Casillas oppfordret, i en uttalelse til The Denver Post, alle ofrene til å kontakte Denver-politiet.

 

 

Kjøp Thomas Knarviks bøker her!