USA er opptatt med egne problemer. Mens vi i Europa er smertelig klar over at Israels problemer er våre: Vi har allerede en arabisk mobb i gatene som sjikanerer borgerne, og gjør tilværelsen utrygg. Når Israel må slåss for sin eksistens viser et større voldspotensial seg i Vest-Europa og USA.

Men mediene ønsker ikke se saken fra denne vinkelen. De er opptatt av å være palestinernes propagandaarm. De dveler ikke ved hva Hamas står for, da det ville bli kjedelig for dem. De satser på at sivile tap skal gjøre susen nok en gang.

Mediene har gått til venstre og er blitt selve bindeleddet mellom venstresiden og islam.

NRKs Wolasmal er første NRK-utsendte til Midtøsten og vi merker tydelig hva hans egen bakgrunn betyr. Dette er bare begynnelsen. NRK feirer id på hjemmebane og Wolasmal pisker jøder i Israel. Dette er et forvarsel.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.