Stor sorg i israelske byer etter dødelige rakettangrep fra palestinske terrorgrupper i Gaza. Illustrasjonsfoto: AP Photo/Sebastian Scheiner.

En seks år gammel gutt ble drept da en rakett avfyrt fra Gazastripen rammet et bolighus i Sderot sør i Israel onsdag, opplyser israelske ambulansearbeidere.

Redningsarbeidere i den frivillige ambulansetjenesten United Hatzalah opplyser at den seks år gamle gutten døde av skadene han pådro seg da raketten slo ned. Israelske medier skriver at fem andre ble såret i angrepet, og at tilstanden for en av dem er alvorlig.

Times of Israel skriver at det er guttens mor som er alvorlig såret i angrepet. Ifølge Channel 12 traff raketten et hjem i en boligblokk. Familien skal ha vært i et tilfluktsrom, men en granatsplint kom gjennom vinduet og traff gutten og hans mor.

En video fra stedet, publisert i Times of Israel , viser at det brenner i sjette etasje i det som ser ut til å være en boligblokk i den israelske byen, som ligger nær grensen til Gazastripen.

Også et bolighus i byen Ashkelon er blitt truffet av en rakett fra Gaza.

Luftalarmen går i flere israelske byer, både sør i Israel og sentralt i landet, onsdag ettermiddag.

Få en annen versjon enn den du serveres i store norske medier: 

Kjøp Prosessen mot Israel fra Document Forlag!

Kjøp Ruud Koopmans bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.