Avisen Chicago Sun-Times hyller Faceboooks dommerpanel som opprettholdt utestengelsen av Trump, og de mener at han ikke bør slippe til på noe sosialt medium. Trump bør henvises til å skrible på doveggen, og selv der bør han tvinges til å vaske det vekk, skriver lederskribenten.

«Donald Trump should be banned from any form of social media other than scrawling on bathroom walls. And even then he should be made to wash it off when he gets caught,» the board began. «Trump is nothing but a lying machine, with his biggest lie — the overwhelmingly refuted claim that the 2020 election was stolen from him — doing a terrific job of tearing up the country.»

Lederskribenten mener Trump er ute av stand til å fortelle sannheten.

The Chicago newspaper insisted that Trump is «incapable» of not «telling lies» and that it’s a «relief» that his Facebook ban will be upheld.

«And let’s keep it that way,» the editorial continued. «What a relief that he can go on spilling his bile all he wants… but he won’t have the social media megaphone he needs to really sell the lies and hate.»

Denne type edder og galle er ikke uvanlig når det gjelder medienes omtale av Trump. At han har gått av, har ikke gjort dem mer forsonlige. Hvordan en ny valgkamp vil kunne arte seg, får man en anelse om.

At Brian Stelter i CNN hyller Facebooks dommerpanel, overrasker ikke.

Imens ruller sensurmaskinen til Big Tech videre.

Chicago Sun-Times editorial board celebrates Facebook’s decision to uphold Trump ban: ‘Let’s keep it that way’

 

 


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.