Tim Pool har lest om brevet til de tyve generalene og åtti offiserene i Frankrike som advarer mot drift mot borgerkrig og kobler det til situasjonen i USA som også driver mot noen skumle løsninger: Kampen mot politiet er illevarslende.

Tim Pool setter ord på det nye: Sosiale medier er blitt en folkedomstol. Ikke før har en politimann skutt noen, og det vil skje i et samfunn med 320 millioner, så er mediene og advokatene og aktivistene på pletten. De er som haier som lukter blod. De bankes av guvernører og borgermestre som fordømmer det politiet som skal beskytte deres velgere.

Som om ikke det er nok: Landets president er enig med mobben og sier «this got to stop».

Er det noe rart at politifolk forlater tjenesten i hopetall? De slutter før de har tjent opp pensjon, før de er ferdig med turnusen. De vet hva som skjer: Er de uheldige blir de utpekt som neste offer slik Le BronJones tvitret: You’re next.

Når dette i tillegg får en rasekarakter blir det ekstra stygt.

Venstresiden fører en krig mot alt Vesten står for og har oppnådd og USA går foran.

Det er ikke til å tro.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.