Neukölln, Berlin 2015. Foto: Steen Raaschou

Vi har fått en tidsånd hvor selvsentrert ufornuft og logiske kortslutninger ser ut til å være en dyd, og hvor historiske fakta, vitenskap, matematikk og empiri er plassert i baksetet til fordel for postmodernisme, identitetspolitikk, globalisme, moralisme, løgner og mindretallets tyranni. Det ligger nemlig uendelig mye penger, makt og prestisje i å svartmale det eksisterende, og love noe mye bedre – bare samfunnsfiendene blir røyket ut og de revolusjonære får ta over.

Aktivister og krefter som vil ha revolusjon og en «bedre verden», setter alltid som forutsetning at de også må herske over denne «nye verden». Påfallende nok. Derfor er euro-eliten, antifa, klimahysterikerne og BLM så farlige. De vil ha penger, makt og prestisje, og tar ikke ansvar hvis det feiler.

Oppvask, reformer og omvetninger ønsket, men bare i vestlige land.

Disse aktivistene ønsker ikke reformer i Afrika, Arabia, Kina eller Venezuela. De ønsker kun å rive sine egne stabile, trygge og rike vestlige samfunn i stykker med gammelsosialistiske drømmer, grønne utopier, nyrasisme mot hvite, og flerkulturens demografiske atombombe, og de gjør det met et smil, for det er jo så godt ment. Sier de.

Disse tanketomme narsissistene tilhører en elite som messer et budskap om at «verden er i endring»  og derfor må vi slutte å tenke eller holde igjen. Det er bare å kapitulere. Motstand er nytteløst. De vil ha et «Great Reset» og de skryter av det. De vil ha en revolusjon som går ovenfra og nedover:  Eliten vil velte folket…men bare i vestlige velfungerende land. Ikke i vanstyrte og totalitære land, for de slipper naturligvis ikke sånne gærninger til i offentligheten. Demokratiet er sin egen verste fiende, og derfor er det så uvanlig og skjørt.

Euroeliten, antifa, islamister og BLM hevder å være på hellig oppdrag både for menneskeheten og selve planeten Jorden, noe som visstnok skal gi dem mandat til å forfølge ethvert politisk innfall som måtte dukke opp i hodet deres. Det er bare ett digert problem med dette: De er Molboer. Klodrianer. Spektakulære middelmådigheter som alle oss andre – og nå begynner folk i Europa å oppdage det gjennom ren egenerfaring.

40 år med mislykket globalpolitikk, følges opp med sprø rasepolitikk

Folk har mistet jobbene sine til globalismen i 40 år. Og i 40 år har folk mistet tryggheten og velferden til folk fra resten av verden. Du skjønner: «Alle kulturer er like bra, og alle mennesker vil det samme», og ut fra de falsumet skulle det ikke spille noen rolle hvem som okkuperer Europa. Selv om vi bytter ut både menneskene og kulturene, vil Europa forbli det samme. Denne farlige kortslutningen er grunnlaget for 40 år med globalist-politikk. Resultatet er som advart, bare enda verre.

Grunnlaget virker imidlertid logisk: I flere tiår har eliten vært skjønt enige om at den eneste måten å unngå fremtidige storkriger på, er å samarbeide gjennom union, og helst omgjøre hele Europa til et imperium som kan stå imot Kina, USA og Russland. De har bare ikke fått med seg at de store krigene, alltid er mellom store imperier. Demokratiske, autonome land har aldri gått til krig mot hverandre. Hele forutsetningen for globalisme-prosjektet er feil.

I stedet for å innrømme nederlaget og si «vi tok feil», har eliten akademia, kirken, politikere og innvandrerorganisasjoner gått sammen med subsidierte media og statskanalen om nok en «genial plan»: De vil gjennopplive noe vi trodde vi var ferdige med her i Vesten, nemlig rasepolitikk basert på raselære. Bare at denne gang er det de hvite som er rottene. Alt i beste mening for å «berge demokratiet» naturligvis. Hva kan gå galt?

Et utdanningssamfunn uten klokskap eller dannelse.

Eliten er middelmådigheter, som gikk på middelmådige universitet, som alle og enhver nå skal presses gjennom for selvfølelsens skyld. Nå har Europa blitt master-generasjonens selvutviklingsprosjekt. Se så flinke vi er! Europeere elsket det i begynnelsen. Nye og spennende kultur, perspektiver og mat. Alt skulle bli enda bedre. Nordmenn elsket og omfavnet italiensk, mexicansk, indisk, og kinesisk kjøkken. Men stopp litt: Det er jo ikke disse folkegruppene som strømmer inn i Europa og Norge, er det vel?

Det er sånne paradokser folk oppdager gjennom et «Hmmm…her er det noe som ikke stemmer». Det er ikke sammenheng mellom løfter og resultat, visjoner og virkelighet. Og når den demningen først brister, åpner man også øynene for elitismen, snobberiet, nepotismen, korrupsjonen, nettverkingen, samarbeidet, løgnene og dysfunksjonell politikk som jo er globalistenes maktbase.

Europeere begynner å lei av å stå med lua i hånda og si unnskyld.

Prosjekt «fellesskap» forlanger nå at gode borgere holder kjeft om islam og innvandring, og bøyer nakken i skam – mens døtre løper for livet, og fremtid, penger, ytringsfrihet og frihet renner ut mellom hendene på dem. Folk begynner å gå lei av resultatene, bortforklaringene og mobbingen fra eliten.

Og hva gjør alltid elitister når autoritet, løgner, mobbing og moralisme mister effekten, og folk drar på seg gule vester og stemmer på ADF, SD, eller Trump som vil forsvare folkets rettigheter mot sumpen? Da er det bare en ting igjen i verktøykassen: Mer moralisme, maktbruk, vold, tvang, undertrykkelse og apartheid. Og nå: Raselære.

Skjønner du hva vi står overfor?

Makteliten, revolusjoner og imperialister må alltid ha fiender, og hvite europeere er utpekt som rottene denne gang. Det er siste verktøy for å få dissidentene til å holde kjeft. Nå er det vi som er kakkerlakker. Untermench. Vi skal skamme oss. Vi har ingen rett på eget land og kontinent.

Det er Europas nye kolonister som teller for eliten, for det er der fremtidens stemmekveg ligger når globalismen har fått gjort sitt. For å bekjempe kolonialisme og rasisme, kjører euro-eliten vår egen kolonialisme og rasisme i revers. Indianerne var uforsiktige med innvandringspolitikken, og nå lever de i reservat. Det er visstnok ingenting å lære av det. Det kan ikke skje her. Det garanterer middelmådighetene.

Derfor tråkker Europas elite på kristendommen og omfavner macho-systemet islam. Islam er fremtiden, og det har både paven og Den Norske Kirke forstått. De underkastser seg. Kneler for det nye herrefolket. Fremtiden. Og elitens fremtidige Europa er bygget på nettopp islamske idealer, som har vært alle despoters ideal til alle tider:

Allmakt.

Et stort, altomfattende og allmektig Brorskap, hvor alle mennesker står samlet om ett system, under ett maktsystem. Internasjonalen eller Ummaen? Who cares? Brødre eller Kamerater? Same shit. Imperum eller Union? Hva er forskjellen? Kommisjon, prestestyre eller politbyrå? Samme nytte. Og nå er det bare en måte å få gjennomført det på.  Rasisme.

Nå skal det bli vei i vellinga:

I det nye, antirasistiske Europa skal all rasisme bekjempes gjennom at noen blir erklært overmennesker og andre undermennesker. All fattigdom skal vekk ved å innføre en grønn versjon av Maos sykkelsamfunn og Venezuelas rettferdige fordeling. Og frihet og demokrati skal sikres med sensurlover, no-platforming og straff for hatprat, så dissidenter og kritikere forsvinner. Da blir det orden, samhold og fred. Stol på Merkel & Co.

Dette er «The Brave New World»som euro-eliten er i ferd med å bygge på vegne av hele verden: Ikke fordi de er onde, men fordi de er klossmajorer. De fatter ikke hva de lefler med. De kan ingenting, husker ingenting, forstår ikke, leser ikke, lærer ikke, har ingen innsikt og forstår ikke sine egne feil.

I stedet rensker de ut smarte kritikere, og ansetter dumme nikkedukker. Så latterlig middelmådig og menneskelige er denne eliten – og de vet det selv, derfor slipper bare lojale venner inn i maktens korridorer. Ingen må fortelle om angsten, nevrosene, sexen, usikkerheten, inkompetansen, rusmisbruket, hykleriet, korrupsjonen, champagnen, grådigheten og dekadensen som alltid lurer bak fasaden hos elitister.

Ingen avansert plan eller konspirasjon. Bare dumskap

EU-imperiets «grønn omstilling», og FNs selvmotsigende bærekraftsmål for «utjevning» er ikke bygget på en avansert, hyperintelligent konspirasjon for å ta over kloden – slik de ønsker at motstanderne tror om dem. Alt jeg ser er en klubb av klodrianer, som baserer sitt livsverk på opportunisme, feilslutninger, utopier, «hårete mål» , kunnskapsløshet og manglende sosiale antenner og evne til selvkritikk.

Deres ferske omfavnelse av raselære som samfunnssystem, er dråpen som avslører idiotien. Av mangel på ekte rasister de kunne angripe, ønsker de omdefinere alle hvite om til rasister gjennom «systemisk rasisme» og kollektiv skyld for fortidens slaveri. Selv ikke det er for drøyt, og da er man uhyggelig nedsnødd, og burde ikke styre noe annet enn en liten trehjulssykkel.

Ber man om rasefokus, så høster man rasefokus.

Dette angrepet på demokratiet og selve menneskeheten er en naturlig forlengelse av normløsheten og identitetspolitikken eliten ønsker seg alltid litt mer av – for klodrianene vet aldri når de skal stoppe. For å stoppe galskapen deres kreves motmakt, så la meg minne om fakta og sannheten om Europa og «kaukaserne» som hvite kalles:

Europeere ble nærmest vaksinert mot rasisme for 70 år siden. Rase har vært en ikke-sak i det moderne Europa, og nettopp derfor har innvandringen fått skyte fart.

Muslimer er f… ikke «de nye jødene», for ingen flykter TIL et kontinent med mindre man er ønsket og invitert til rikdommene. Men OK: Siden eliten og deres Antifa- og BLM-aktivister nå insisterer på å gjenopplive raselære, og gjøre rase til den viktigste faktoren i vår samtid, så greit: La oss titte på hvem som har bidratt med hva for hele menneskeheten. And YOU asked for this:

Hvite mann fant opp:

boktrykking, vitenskapen, dampmaskinen, elektrisitet, kryssfiner, vakuumpumpen, termometeret, legeringer, stempelmotoren, traktoren, batterier, det periodiske system, slåmaskinen, lyspæren, bryteren, propellen, telegrafen, symaskiner, penecillin, aluminium, kunstgjødsel, lighteren, tog, hydraulikk, forsterkere, astronomien, radioen, vaksiner, telefonen, turbiner, anestesi, dynamoen, transformatoren, radar, springfjær, vendeplogen, skrivemaskinen, rulletrappen, kjøleskapet, armert betong, binærsystemet, boreplattformer, hermetikk, kraftverk, brus, gresskippere, symfoniorkesteret, perspektivet, lego, sirkelsaga, fiberoptikk, metroen, teleskopet, scannere, bilen, metallbåter, transistoren, dynamittt, dataprogrammering, boremaskiner, roboter, laser, gravemaskiner, tannleger, helikopter, elektrolyse, kameraet, geigertelleren, mikrofonen, flyene, gevær, TV, jetmotoren, barberhøvelen, plastikk, kassaapparatet, vaksiner, satelitter, bensinpumper, bedøvelse, digitalisering, skumplast, videospill, sveiseapparatet, atomreaktoren, trafikklys, rockemusikk, kvartsuret, kino, smertestillende, karbonfiber, harddisken, asfalt, aircondition, røntgen, mikrobølgeovnen, kunstig intelligens, kollisjonsputer, fiolinen, elgitaren, pianoet, syntezhisere, LED-lys, musikkanlegg, printere, datamaskiner, lim, fisjonskraft, halvledere, sykler, kulepenner, støvsugeren, vannklosettet, internett, engangsbleier – og tastaturet jeg skriver dette på, bak moderne vindusglass, som hvite mann også fant opp.

Kort sagt: Hvite mann fant opp ALT som holder hele jordens befolkning unna steinalderen og naturens nådeløse mekanikk. Clear? Det er ikke så interessant for meg, men det er åpenbart veldig interessant for dere gærninger som plutselig mener at rase skal ha noe å si i samfunnet vårt.

Hva fant alle de andre opp?

Hvite mann fant på ingen måte opp alt gjennom historien. De andre kan vise til ting som: Balsamering. Papir. Trebåter. Geometri, Tannhjul. Vindmølla. Krutt. Kanonen. Sjakk. Og tallet null. Men det blir fort litt skrint…

Stort sett satt andre folkeslag på baken i passiv oppgitthet over skjebnen, eller lå med rumpa i været og tilba stillstand. For stillstand var normen i ti tusen år for menneskeheten, frem til den industrielle revolusjonen. Og den revolusjonen kunne skjedd hvor som helst og når som helst – men den skjedde altså i vesten. Og hvite mann sto bak. Forstått? Skulle ønske jeg slapp å dra det frem, for det hele er jo litt pinlig for alle de andre…men dere ba om det. Ikke sant?

Ingen europeere har noensinne ønsket å gjøre et poeng av dette, men euro-eliten og deres nyttige idioter går til angrep med løgner, og det tvinger frem forsvar med fakta. Hvite mann gjorde naturligvis like mye fælt som alle de andre folkeslag, men gjorde også nesten alt som var godt, og enda mer raust: Vi beholdt det ikke selv:

Alt vi fant opp, ble omgjort til menneskehetens beste. Og derfor streber fortsatt nesten hele menneskeheten etter alt som kom fra hvite mann. Selv IS-barbarene med sine maskingevær og Nike-joggesko vil ha Vestens frukter, og hvite manns teknologi for å bygge den perfekte karavanrøverens, perfekte samfunn, basert på 600 tallets moral- og kvinnesyn.

Etter 3000 år med pyramidebygging, drev egypterne forsatt med pyramidebygging. Den industrielle revolusjonen i Europa endret fremtiden for all verdens folk på 200 år, og ga menneskeheten kontroll over naturen luner. Alle verdens folkeslag og land kunne bidratt i denne revolusjonen, men det gjorde de ikke. De adopterte og kopierte. Hvorfor er likegyldig. At det skjedde er fakta.

Så til de som sier at hvite mann ødelegger verden, og «hvithet» er et problem, har både jeg, historien og virkeligheten EN klar melding: (Og beklager språkbruken men av og til må man bruke utestemme når folk nekter å oppføre seg sivilisert)

Fuck. You. All!

Var det klart nok? Slutt å angripe hvite og si heller et stort og hjertelig «TUSEN TAKK» – for det er våre bestrebelser som holder hele verden i live med mat, vann, energi og kontroll over helvetet som naturen alltid har på lur. OK? Alle drev med slaveri, alle kriget og alle koloniserte hverandre, ikke minst Arabere. Ingen er uskyldige, men bare EN «rase» har ansvaret for vår moderne verden. Hvite mann.

Vi hvite har aldri bedt om noe takk for dette unike og enorme bidraget til menneskeheten, men når man returnerer Europas raushet og storhet,  med hat,  rasisme og kolonisering av europeiske land, da ber man om å få seg en midt på trynet. Og den er herved levert. Wham!

Så, for å oppsummere sannheten, og virkelig gni det inn:

I 250 år har hvite og vestlige mennesker jobbet for hele menneskeheten, og delt alt av forskning, oppfinnelser og fremgang solidarisk med alle folkeslag. Vi har til og med blitt så antirasistiske, rause og dumsnille at vi til og med har tillatt alle andre kulturer og folkeslag og kolonisere våre egne land – til tross for at historien viser hvor farlig det er. Skal det forestille systemisk rasisme. Er du sprø?

Og som en siste uppercut for ny-rasistene som fortsatt står oppreist: Det var hvite mann som avviklet slaveriet også – mens uhyggelig mange land og folkeslag fortsatt praktiserer det. Så hold kjeft, og la oss gå tilbake til fortiden hvor ingen snakket om rase, OK?

For rase er faktisk helt uvesentlig for oss hvite europeere. Ukultur og løgner derimot?  DET skal vi snakke mye mer om.

Kjøp Kents bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.