Joe Biden falt tre ganger i flytrappa opp til Air Force One. Nyheten fløy umiddelbart verden rundt. Tabloider som Daily Mail sendte flash.  Klippet er allrede blitt en vinner. Bidens mentale og fysiske tilstand stjeler oppmerksomhet. Før var det at han mister tråden og ikke vet hvor han er. Nå er det også at han snubler.

Visepresident Gerald Ford gjorde seg til latter da han falt ned flytrappa en gang og pressen spurte skadefro om han kunne tygge tyggegummi og gå på en gang. Det var ren mobbing. Men hva skal de si om Biden? De sier ingenting. Han er deres.

Fox News forsøker redde Bidens ære:

Top American leaders have a history of struggling with the stairs used to board the aircraft meant to carry them around the world and keep them safe from attack.

Former Vice President Mike Pence last year stumbled while boarding Air Force 2. And Biden’s previous boss, former President Barack Obama, nearly fell down Air Force One’s stairs while disembarking the aircraft in 2015.

Disse bildene lar seg ikke retusjere bort eller fjernes. De er en katastrofe. Spørsmålet som seiler opp før 100 dager ergått er: Når overtar Kamala? Ifølge Biden selv har hun allerede overtatt. Han kalte hennes president Harris i en tale torsdag.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.