Document står på terskelen til et stort sprang med introduksjonen av abonnementsordning. Vi har hatt flere ben å stå på, med forlag og nå TV, men skal vi få krefter til å vokse og kunne levere et fullskalaprodukt må vi ha større ressurser. Geir intervjuer red. om hvordan vi kom dit vi er i dag. Det er historien om team-arbeidet. Vi har tiltrukket mennesker som deler samme verdigrunnlag, samme mål. Oppgaven har nesten vært overmenneskelig, men er blitt klarere over tid.

Nå ser vi at det mer enn noen gang er behov for et nordisk mediehus som både har nasjonale utgaver, men ser Norden under ett.

Vi ser at det politiske systemet har store problemer med å omstille seg og svare på velgernes spørsmål og krav. Sammen med mediene har de trukket stigen opp etter seg.

Det er derfor en dugnad for demokratiet i en krisetid å skape et medie som står på folkets side.

I dag er banken tom og seddelpressen går for fullt. Det er ikke dekning og det er denne tomheten som skremmer oss.

Vi vil skape en ny bank hvor det er dekning.

Se Dagsorden på YouTube og Rumble kl. 21 hver kveld. Programmene kan også sees på våre Facebook-sider  og de kan høres og lastes ned som podkast på PodBean. Abonnér og få varsel om ekstrasendinger. Lenke til kveldens sending ser du her:

Les også

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.