Nødetatene er i Ask etter at det har gått et større jord- og leirskred. Foto: Fredrik Hagen / NTB

På Facebook er det opprettet en egen side for raset slik at de som bor på Gjerdrum kan melde fra at de er trygge. Her ser vi også hjertevarmen. Mange legger inn meldinger om at de kan tilby husvære og klær til de som er rammet.

Har gård i Gjerdrum med stort hus med mange ledige rom. Dusjer og kjøkken. Strøm og vann. Ta kontakt.

Jeg bor i Tønsberg og vet det er langt, men hvis noen trenger det, har jeg hus med plass til 4-5 personer. (Dere får huset for dere selv. Har anneks der jeg kan bo).

Hei. Vi har en leilighet på ca. 70 kvadrat, i toppetasjen om noen trenger husly. Brukt til oppbevaring. Mogreina. Om noen trenger så ta kontakt.

Har leilighet i Fetsund med sengeplass til inntil 6 personer, står tom og ledig fra i dag tom søndag 3.januar. Ta kontakt ved behov!

Vi har et hus som vi kan låne ud fra i kveld passende til 5-6 personer, vi har klær i alle størrelser, vi har en bil som kan lånes ud.

Vi hjelper gjerne til

❤️

Ta kontakt hvis noen trenger klær, toalettsaker, leker, klær osv. vi er mobile

Vi har en kjellerstue med plass til en familie 3-4. vi kan også bidra med andre små ting om det er behov

❤️

Hei! Vi tar gjerne vare på kjæledyret ditt dersom du er evakuert! Holder til på Lørenskog og henter gjerne

Vi tilbyr husrom, klær, skyss med bil hvis noen har behov

❤️

Jeg har 2- 3 ledige møblerte soverom i stor leilighet på Strømmen

Norge er full av hjelpsomme og snille mennesker som trår til når det gjelder. Dette kan aldri erstattes av noen offentlig etat.
Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.