Demokratene i USA har brukt koronaviruset politisk for å ødelegge den amerikanske ånden ved å innføre en unntakstilstand der økonomien er blitt stengt ned, hevder Goya Foods’ toppsjef Robert Unanue i et intervju med Fox News.

Dette var den verst tenkelige måten å reagere på, hevder Unanue, som viser til hvor forskjellig demokratisk og republikansk styrte stater har håndtert pandemien. Et resultat er at mange flykter fra California til Texas.

The worst thing we could do is shut down our economy, it killed our spirit. We need a reason to get up in the morning: God, family and work. And they are taking away our spirit, they’re taking away our ability to work.

Big Tech, mediene og staten i ferd med å ta kontrollen over folks liv, mener Unanue:

We’re one nation under God. We’re not one nation under Twitter, we’re not one nation under big media and or under essential government. We’re trying to have media and big tech control our lives – the government control our lives.

Etter Unanues oppfatning har folk helt feil fokus i livet, og det passer som hånd i hanske på en venstreside som ønsker å ødelegge amerikansk kultur, historie og frihet:

We need to not move away from God. We need to move closer to God. They want to cancel God. They want to cancel speech, our speech. They want to cancel our culture, our history, our liberty.

Det venstresiden ønsker, er å kontrollere folk, mener Goya Foods-sjefen. The Epoch Times siterer mer fra hans uttalelser i intervjuet:

They want to control us, the few controlling the many like a bunch of sheep. None of these people care about us, we can not move away from God. We need to love and to build, not hate and destroy.

USAs president Donald Trump lytter til Goya Foods’ toppsjef Robert Unanue under et møte med ledere av spansk og latinamerikansk opphav i Det hvite hus den 9. juli 2020. Foto: Evan Vucci / AP / NTB.

Goya Foods har tidligere vært utsatt for oppfordringer til boikott fra kongressmedlem Alexandria Ocasio-Cortez, som representerer New York for Demokratene. Bakgrunnen var at Unanue hadde talt fordelaktig om president Donald Trump.

Ocasio-Cortez was nominated “employee of the month” in December by Goya after her call to boycott Goya stimulated a 10-fold growth in sales, Unanue told The Michael Berry Show.

Unanue hadde også nektet å be om unnskyldning for det etterpå, rapporterte CNN. Jeg har stilt opp både for Obama og Trump, sa Unanue.

«You’re allowed to talk good or talk praise to one president but you’re not — when I was called to be part of this commission to aid in economic and educational prosperity and you make a positive comment, all the sudden that’s not acceptable,» Unanue told Fox News. «If you’re called by the president of the United States, you’re going to say, ‘No I’m sorry, I’m busy, no thank you?’ I didn’t say that to the Obamas and I didn’t say that to President Trump.»

I den kalde amerikanske borgerkrigen, som i virkeligheten omfatter store deler av Vesten, er det så langt venstresiden som lykkes best. De hatefulle angrepene på Trump og hans tilhengere minner mest om de antisemittiske angrepene på Israel både fra islamske og europeiske stater.

Venstresiden minner da også stadig mer om islam i forsøkene på å undergrave alt den vestlige sivilisasjonen bygger på.

Unanues oppfordring er imidlertid ikke å besvare den hatefulle undergravingen med eget hat, men ved selv å bygge. Det har da også Israel gjort. Vanskeligheten består kanskje i å gjøre det i mindre fordelaktige omgivelser enn Midtøstens eneste demokrati.

Men det finnes egentlig ikke alternativer. Det venstresiden ønsker, er at motstanderen skal bli like miserabel som den selv. Desto viktigere er det å minne om forpliktelsen til å være glade og konstruktive i stedet.

 

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

Støtt oss fast med Paypal:


 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂