FrP-leder Siv Jensen etter budsjettforhandlinger med regjeringspartiene på Statsministerens kontor. Foto: Terje Bendiksby / NTB

Fremskrittspartiet og regjeringspartiene møtes mandag kveld til en ny runde med forhandlinger om statsbudsjettet for 2021.

Frp-leder Siv Jensen møter statsminister Erna Solberg (H), Kjell Ingolf Ropstad (KrF) og Guri Melby (V) til forhandlinger på Statsministerens kontor mandag klokka 19.

De fire partilederne er allerede godt på overtid, og det var også forhandlinger i helgen.

– Det har vært progresjon i dag også, men det er fortsatt en del ting som gjenstår, sa Jensen til pressen på vei ut fra et møte søndag.

Partilederen har trukket fram avgifter på grensehandelsutsatte varer, innstramminger i asyl- og innvandringspolitikken, pensjonisters økonomi og penger til rassikring og asfaltering som noen av sakene som er viktige for Frp.

Når en eventuell avtale kan være klar, er i det blå.

Stortingets finanskomité avga innstilling i saken fredag, uten flertall. Selve finansdebatten i Stortinget går førstkommende torsdag.

Årets beste julegave?  Du får den hos oss: 

Kjøp Asle Tojes bok her! Vi pakker og sender for deg hvis du skriver «julegave» i meldingsfeltet.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.