Norske medier snakker kun om Trumps tilhengere i voldelige sammenhenger. De unnlater å formidle bredden i protestene mot resultatet, som her, i Beverly Hills. Foto: Ringo H.W. Chiu/AP/Scanpix

Trump er langt fra en slagen mann, selv om mediene og Demokratene gjør alt for å psyke ham ut. Anti-Trump-mediene vet ikke helt hva de holder på med. De forstår ikke hva som driver Trump-velgerne. Selv drives deres velgere bare av hat. Det kommer man ikke særlig langt med.

For norske medier og politikere gjelder det å kvele troen på at Trump hadde noe å fare med. De tror de kan lukke kapitlet «Trump» og vende bladene i boken og skrive et nytt. Dette er en stor illusjon. Alle løgnene vil innhente dem.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.