Boligen til familien Hagen i Sloraveien på Fjellhamar. Foto: Vidar Ruud / NTB

Tom Hagen har ikke vært i avhør med politiet etter at han ble siktet for drap på kona, den forsvunne Anne-Elisabeth Hagen.

70-årige Hagen ble 28. april i år siktet for drap eller medvirkning til drap på kona. Den siste samtalen mellom Hagen og politiet var 3. juni, og Hagen er ikke avhørt etter at han formelt ble siktet i saken, opplyser politiinspektør Agnes Beate Hemiø til Dagbladet.

– Det er Tom Hagens rett å ikke stille til avhør, og det må vi bare forholde oss til. Vi ønsker imidlertid nye avhør av Hagen da dette er viktig for sakens opplysning, sier politiinspektøren.

– Vi har rådet Hagen til å ikke gå i ytterligere avhør, og han har bestemt seg for å følge vår anbefaling, sier Hagens forsvarer, advokat Svein Holden.

Lørdag denne uka er det to år siden Anne-Elisabeth Hagen forsvant fra sin bolig i Sloraveien 4 i Lørenskog. Tom Hagen nekter for å ha noe med saken å gjøre.

Lær alt om klimasaken og hysteriet rundt den. Kjøp Kents bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.