Politiet i arbeid. Foto: Heiko Junge / NTB / Scanpix.

Trøndelag politidistrikt har innledet etterforskning etter melding om at ei seks år gammel jente ble utsatt for et overgrep i Trondheim fredag.

Fredag ettermiddag fikk politiet vite at jenta ble stoppet av en mann da hun var på vei hjem fra Breidablikk skole. I området Mentz Skjetnes vei og Distriktslege Øverlids vei skal mannen ha befølt jenta.

– Vi ser svært alvorlig på denne hendelsen. Dette har skjedd i et boligområde på dagtid overfor et barn som er på vei hjem fra skolen. Vi har satt alle tilgjengelige ressurser inn i etterforskningen, sier Bente Bøklepp politiadvokat i Trøndelag politidistrikt.

Foreløpig har ingen status som mistenkt i saken.

– Vi har iverksatt etterforskning og jobber nå med vitneavhør, rundspørringer i området og andre tekniske undersøkelser, sier Bøklepp.

Hun legger til at de ikke har noen opplysninger om at dette er noe annet enn en enkeltepisode, og de har ikke fått melding om at andre har vært utsatt for det samme.

– Men, gjerningspersonen er ikke pågrepet og vi oppfordrer derfor av føre var prinsippet foreldre til å være litt ekstra oppmerksomme, sier politiadvokaten.

Det er gjort observasjon av en person som beveger seg langs Mentz Skjetnes vei i 14.20-tiden. Politiet har gått ut med et foto av personen og ber vedkommende melde seg.

 

Vi selger bøker av Hege Storhaug! Både enkeltvis og som bokpakke til superpris.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.