Nytt

Deltakerne i demonstrasjonen «Vi må snakke» vandrer gjennom Berlin i Tyskland. Arrangørene av demonstrasjonen ba om en stille marsj for å demonstrere mot koronavirustiltakene i Tyskland. Lørdag 10. oktober 2020.  Foto: Fabian Sommer/ DPA / via AP.

Flere tusen mennesker trasket stille gjennom Berlin lørdag, i en protest mot det de mener er en statsstøttet fryktkampanje som krenker rettigheter.

Arrangørene hadde registrert 20.000 deltakere til «stille marsj mot rasisme og for menneskerettigheter» i Tyskland.

Demonstrantene brukte munnbind og fulgte avstandsråd.

De ble oppfordret til verken å rope politiske slagord eller å ha med seg plakater.

– Vi er en mangfoldig blanding av ulike folk som – uavhengig av politiske syn, etnisitet eller inntekt – ikke lenger er enige i politiseringen av koronaviruset og begrensningene på våre menneskerettigheter som stammer derfra, het det fra arrangørene, som vil bekjempe pandemien uten en vaksine.

 

Lær alt om klimasaken og hysteriet rundt den. Kjøp Kents bok her!