Illustrasjonsfoto: Steinar Haugberg / Samfoto / NTB

En mann i slutten av 20-årene ble lørdag kveld knivstukket i armen i Stavanger. Han ble ikke alvorlig skadd, men behandles på sykehus for skadene.

Politiet fikk melding om hendelsen klokken 21.53 lørdag kveld. Søket etter en eventuell gjerningsperson har ikke ført fram, og ingen er pågrepet, forteller operasjonslederen i politiet i Stavanger til NTB etter midnatt natt til søndag.

– Vi har forsøkt å avhøre mannen, men har ikke kommet nærmere noen gjerningsperson. Vi oppretter sak der han er fornærmet, så får etterforskningen vise hva som er skjedd her, sier operasjonsleder Olaug Bjørnsen i Sørvest politidistrikt.

Her er ebok-utgaven! Lær alt om klimasaken og hysteriet rundt den.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.