Bildet tatt ved Harbour Bowling, 22.21, et par timer før knivstikkingen. Her var også noe på gang. Foto: Leser

To 18 år gamle menn er knivstukket av en ukjent gjerningsperson i Stavanger sentrum natt til lørdag. En av dem er fraktet til sykehus med alvorlige skader.

Den andre fornærmede fremstår lettere skadd, opplyser politiet. Verken de fornærmede eller noen av de fire vitnene politiet har snakket med, vet hvem gjerningspersonen er.

– Det er opplysninger om at det skal være to menn, men det er ennå litt uklart hvem som har gjort hva, så det får den videre etterforskningen gi svar på, sier operasjonsleder Irene Ragnhildstveit i Sørvest politidistrikt til NTB.

Den ene fornærmede behandles på Stavanger universitetssjukehus. Sykehuset betegner lørdag formiddag skadene som alvorlige.

De to 18-åringene hadde vært på en fest for blivende russ da hendelsen skjedde på Domkirkeplassen i Stavanger sentrum. Politiet fikk melding om hendelsen via AMK klokken 2.03.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂