ran-med-kniv

To menn i 40-årene er innlagt på sykehus med alvorlige skader etter å ha blitt ranet og slått ned i Porsgrunn sentrum. Ingen er pågrepet.

– De er sterkt forslått med skader i hodet. Store kuler og kutt i hodet. Vi vet ingenting om hva som var foranledningen til ranet, sier operasjonsleder i Sør-Øst politidistrikt Vidar Aaltvedt til Dagbladet.

Gjerningsmennene beskrives som to menn i 30 årene med pakistansk utseende. De snakket godt norsk, opplyser operasjonssentralen ved Telemark politidistrikt. Politiet fikk melding klokka 2.21 natt til fredag.

Politiet tror de fornærmede og gjerningspersonene møtte hverandre på et utested i Porsgrunn. Ranet skjedde på gaten på Bjørntvedt i utkanten av Porsgrunn sentrum. De to hadde vært ute på byen i Porsgrunn for å spille biljard.

– De to skadde var såpass omtåket og skamslått at de bare klarte å gi et begrenset signalement av gjerningsmennene, sier Aaltvedt til NRK.

Politiet ble varslet om saken av en kvinne som ble vekket da de skadede mennene banket på døren hennes og ba om hjelp. Ranerne skal ha kjørt fra stedet i bil.

 

To personer sendt til sykehus etter brutalt ran i Porsgrunn

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂