Politiet etterforsker et overgrep mot ei jente i barneskolealder ved Lye ungdomsskole i Time i Rogaland. Foto: Carina Johansen / NTB

Ei jente i barneskolealder ble tirsdag ettermiddag utsatt for et overgrep på vei hjem fra Lye skole i Time kommune i Rogaland, ifølge politiet.

Overgrepet skal ha skjedd i en gang mellom klokken 13 og 13.30 i et skogområde mellom Lyevegen, Kvartsvegen og oversiden av Lye ungdomsskole, skriver politiet i en pressemelding.

– Politiet ønsker å komme i kontakt med alle som var i skogsområdet i tidsrommet 12.30 og 14. Politiet ønsker dessuten å komme i kontakt med alle som har opplysninger som kan være av interesse, opplyser Bjørn Kåre Dahl, leder for personseksjonen i Sørvest politidistrikt.

Politiet kan kontaktes på telefon 02800. Gjerningspersonen er beskrevet som en voksen mann.

Politiet opplyser at de har gjennomført flere avhør og vil gjennomføre flere avhør utover kvelden. Det aktuelle området er sperret av.

 

 

 

Kjøp bøker fra Document Forlags utsøkte utvalg her!

 

Finn flere titler på forlagssiden!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.