Aktivister har samlet seg utenfor hjemmene til to av senatorene som har sagt de vil hjelpe Trump med å få godkjent en ny dommer: flertallsleder Mitch McConnell og leder av justiskomiteen, Lindsey Graham.

Graham la ut en film som gir en ide om hvordan det oppleves:

Dette er ment å være invaderende og truende. Det er hele poenget. De som befinner seg innendørs, skal leve i frykt for at mobben når som helst kan storme huset. Det mangler bare stein inn gjennom vinduene.

Disse metodene har aktivistene brukt lenge, men anti-Trump-mediene har fortiet dem. Nå vil de få maksimal oppmerksomhet, og det vil slå tilbake på Demokratene, som også truer hvis de ikke får viljen sin.

Representant Jim Jordan sa: Amerikanerne liker ikke å bli truet.

Lørdag var det McConnels hus i Louisville som ble beleiret.

Det er ingenting ulovlig eller unormalt ved at presidenten velger en ny dommer som gjør høyesterett funksjonsdyktig foran et av de mest skjebnesvangre valg i USAs historie. Lytt bare til hva Demokratene sa i 2016: