Dette bildet ble lagt ut på Norsk Tippings nettside for to dager siden. Tirsdag kveld var det borte fra nettsiden, men ligger fremdeles på Norsk Tippings app.

Norsk Tipping bruker hijabkledt kvinne i egenreklame for Vikinglotto, tilsynelatende uvitende om at pengespill er ulovlig i islam.

Allehånde firmaer, institusjoner, medier og offentlige etater legger for tiden brett på å demonstrere hvor progressive og «mangfoldige» de er, ikke minst gjennom å bruke så mange «melaninrike» modeller som mulig i sine kampanjer og reklamer.

Utsnitt av bilde fra stillingsannonse for Forsvaret. Foto: finn.no

Skjermdump fra Dagsrevyen 14. oktober 2017.

De største fariseerne tar den helt ut og inkluderer en hijabdame. Belønningen er den deilige følelsen: Se hvor progressive og fremadrettede vi er!

Ikke spør hvor progressivt det er å fremme islamisme og segregering. Ikke ødelegg den gode stemningen.

Slik så det ut da Vy presenterte sine nye uniformer i desember i fjor. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix.

For øvrig kan Norsk Tipping merke seg dette: Lotteri er forbudt i islam.

– Lotteri er haram

Dette er hva World Islamic Mission, som med sine 5000 medlemmer er en av Norges største muslimske menigheter (Wikipedia), skriver om saken på sin nettside:

Lykkespill og lotteri har uheldigvis blitt alminnelig praksis i muslimske samfunn. Noen muslimer har blitt til de grader vant til lykkespill at de ikke er klar over hvor stor synd de egentlig begår og at all inntjening fra dette utvilsomt er ulovlig (haram).

Allah den Høyeste sier:

«De vil spørre deg om alkohol og lykkespill, si: «I begge ligger stor synd, men også noe godt for menneskene. Men synden i dem er større enn nytten i dem.»  (Koranen, 2:219)

Men pytt, det er vel ikke så nøye.

Det viktigste er å tilfredsstille presteskapet i PK-kirken.

Kjøp Klima Antiklimaks her!